Хронос - Траурна агенция

02/931 22 680878/58 64 30   ДЕНОНОЩНО

Начало
Погребения
Кремация
Допълнителни услуги
Ковчези и урни
Драперии
Венци и аранжировки
Кетъринг
Транспортни средства
Контакти
 
денонощни
телефони за
директен контакт:

931 22 68
832 50 79
0878/58 64 30


карта
Вход за колеги

Вход за колеги

Правни указания

Правни указания

 1. Общи положения.

  "Хронос" ООД се радва на Вашето посещение на уеб страницата ни и интереса Ви към продуктови услуги на дружеството. Информацията на сайта на "Хронос" ООД е публично достъпна с цел да бъде ползвана от потребителите и клиентите ни.

 2. Авторски права.

  Защитено с авторски права на "Хронос" ООД от 2014 г. Всички права запазени.
  Собственик на съдържанието на сайта с интернет адрес:
  www.hronos-bg.com е фирма за траурни услуги "Хронос" ООД. Цялата, така подредена в сайта информация за цени и видове услуги, лога, изображения, текстове, дизайн, както и формулировките, подредбата и стуктурата на информацията, достъпни от сайта, са обект на авторско право и на защита по силата на други права за интелектуална собственост. Авторското право върху идейната разработка на ценовата стратегия при продажби, графичното оформяне, формулировките, структурата и подредбата на информация в сайта принадлежат на "Хронос" ООД, което е извършило подбора и подреждането на информация.

  Цялата финансова и организационна инициатива за събирането, подреждането, оформянето, контрола и подбора на информацията, достъпни от домейна www.hronos-bg.com, е дело на "Хронос" ООД.

 3. Отговорност.

  На всяко лице или дружество, извършващо конкурентна дейност по смисъла на Закона за защита на конкуренция, което ползва за собствени търговски цели така подредената информация от сайта с домейн: www.hronos-bg.com в нарушение на закона, ще бъде търсена отговорност.

За възникнали проблеми или неуредени въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Погребална агенция Хронос
  уеб дизайн: www.need.bg